Daisypath Happy Birthday tickers

16 Temmuz 2009 Perşembe

Yürüyorsun güzel meleğim

Dün Ulukışla'dan döndükten sonra evin içinde bir koltuktan diğerine sevinçle gidip geldin küçüğüm. Yürümenin verdiği zevkle o kadar seviniyordun ki bu sevincine eşlik etmemek mümkün değildi. Senin her adımında biz de seninle birlikte mutluluktan uçup seni alkışladık. Her gün yeni bir bilinmeyenle çıkıyorsun karşımıza, hem bizi şaşırtıp hem de gülmemizi, seninle mutlu olmamızı sağlıyorsun.

7 Temmuz 2009 Salı

1 Yaşındayız



Böcük bugün 1 yaşına girdi. Bir bebeğin gelişimini gözlemlemek, ondaki büyük değişimlere şahit olmak hem güzel hem de tuhaf bir duygu. Sen büyüdükçe daha da tatlılaşıyosun melek kızım. Doğum gününe anneanne, dede ve teyze Ulukışla'da olduğu için maalesef bize katılamadılar. Babaanne, büyükbaban, halaların, arkadaşlarınla beraber yaşına adımını attın. İyiki hayatımıza girmişsin meleğim, seni seviyoruz.
Doğum günün kutlu olsun Duru'cuğum.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Dedenin Kiraz Bahçesi


Kızımın tam aradığı yerdi kiraz bahçemiz. Dışarda geziyor, oynuyor, dağ havasını alıyor, hormonsuz meyvelerden yiyor, her şey mevcuttu gittiğimiz yerde. Fazla söze gerek yok, yayla kızı oldu minik meleğim orda. Yanakları al al oldu. Bi de şunu gördük ki kızımız gittiği her yere kolaylıkla uyum sağlayan bir bebek olmuş çıkmış. Yaylaya gidince "yayla kızı veya köylü kızı, şehire gelince şehirli kız" oluveriyor. Hiç garipsemiyor ortamını. Fazla söze gerek yok, fotoğraflar her şeyi anlatıyor zaten.