Daisypath Happy Birthday tickers

11 Ekim 2009 Pazar

Hasta olduk

Benim dünyalar güzeli kızım Perşembe gününden beri hastaydı.Ateş, ishal, kusma bu üç şey mahvetti meleğimi. İki günde söndü gitti kızım.Anne olmak o kadar zormuş ki, kucağında yavrunun eridiğini görmek ve çaresizce, yapılan tedavinin sonuç vermesini beklemek ve soğukkanlı olmak o sırada. Çok zormuş.O koşup oynayan, etrafa gülücükler saçan meleğin birden sessizleşip, pelte gibi kucağında yatması. Hiçbir şey yemediği için halsizlikten gözlerini açamaması. Off yaa!Rabbim kimseye göstermesin evladının bu hallerini, acı verici.
Adana'da şu anda salgın var.Çocukları yakalayıp onların canını yakıyor, halsiz düşürüyor bu illet hastalık. Belirtileri ise;ateş, ishal,kusma, halsizlik.
Duru bebek'te bundan nasibini aldı,neyse ki bol sıvı takviyesi, serum(Çocuk diş çıkardığı için hiçbir şey yemiyor), yoğun ilgi ve şefkat bizim iyileşmemize yetti.
Duru'nun hastalığı tam diş çıkarma zamanına denk gelince kötüleşti aslında.Kızımın da öyle bir mizacı var maalesef.Bekliyor, bekliyor 3-4 dişi aynı anda çıkarıyor.İki azı dişimiz üstten, iki de alttan köpek dişlerimiz çıktı. Çıktı;ama şu 3 gün bebeğimin ve bizim burnumuzdan geldi.Neyse şimdi rahatız.İshalimiz geçti. Etrafta "pıt pıt" gezmeye, annenin elinden tutup "hadi oynayalım" yapmaya,bilgisayarın başına geçip klavye ve mouse'la oynayarak bilgisayarın bütün ayarlarını değiştirmeye (bu düzenli olarak Duru'dan önceki hal ve Duru'dan sonraki olmak üzere ikiye ayrılıyor, bilgisayarın başına biz geçince Duru'nun yaptığı ayarları düzeltmeye çalışıyoruz.)masanın örtüsünü yere indirmeye(en zevk aldığı şey;örtünün kaydığını görmek hoşuna gidiyor),akvaryum için bekletilen sulara eline ne geçerse atmaya, babanın akvaryuma su değişimi yaparken getirdiği merdivene saldırıp merdivene çıkmaya çalışmaya,mutfak dolaplarının içindekileri dökmeye, dolabın içine girip "dee" yapmaya, etrafa gülücükler dağıtmaya kaldığımız yerden devam... :)


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...