Daisypath Happy Birthday tickers

20 Aralık 2010 Pazartesi

Kes-Yapıştır Şekiller veYırtma Etkinliği


Evde olduğumuz zamanlarda seninle etkinlik yapmaya çalışıyoruz, geçenlerde şekilleri kesme yapıştırma asma etkinliği yaptık birlikte. Önce zevkliydi ikimiz için de. Sonra sıkılma belirtileri göstermeye başladın, dikkatin dağılınca asma etkinliğini sabote ettin kendine göre ve şekilleri onlar bebekmiş gibi sallamayı tercih ettin.
Bir de ilginç yırtma etkinliğimiz oldu seninle. Elimize eski bir dergi alıp "hadi bunu yırtalım" dedik demesine ama sen yırtmayı bilmiyordun :)
Önce usulca baktın bize "napıyor bunlar ya" diye, çünkü sana kitaplara, dergilere zarar verilmez, yırtılmaz, bükülmezi öğretmiştik, şimdi ise çelişkili davranıyorduk, biz yırtıyorduk bir derigiyi. "Yırtma"nın ne demek olduğunu öğrenmeliydin, çünkü sen çocuktun.Sana biraz salakça geldi ki yaptığımız şey, boş gözlerle biraz da çekinerek baktın bize. Sonra "hadi kızım yırt, bak bunu şimdi yırtıyoruz;ama bu o kadar da önemli olmadığı için yırtıyoruz dedik ve önünde eylemimizi sergiledik sana. Ardından sende aldın eline kağıdı, önce küçük küçük yırtmaya çalıştın, olmadı, yapamıyordun, bilmiyodun ki...
Kağıtların nasıl yırtalacağını gösterdik sana ve kağıtları yırtmayı öğrendiğinde bizim elimizdekileri de alıp yırtmaya devam ettin. Sonra da onları toplayıp başımızdan aşağı dökerek "lililili" yaptık. Eğlenceliydi,hoşuna gitmişti;ama ondan da sıkıldın. Bir oyundan neden çabuk sıkılıyosunuz hâlâ anlamış değilim, senin gelişiminle ilgili daha fazla kitap okumam gerekiyor sanırım :)

(2 yıl 5 ay 2 haftalıksın)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...