Daisypath Happy Birthday tickers

22 Ağustos 2011 Pazartesi

GaziAntep Hayvanat Bahçesi






Biraz geç kalınmış bir yazı oldu; ama idare edeceğiz artık...
Her şeyin farkında oluş seviyesine çıktığında seni götürmek istediğim yerlerden biriydi Gaziantep Hayvanat Bahçesi. Neşeliydin, aslan, kaplan, fil, maymun göreceğin için mutluydun, hele hele arkadaşın Seda ile birlikte olduğumuz için daha bir keyifliydin, bu yüzden 3 saatlik yıolculuk buyunca hiç "anne çıkıldım" lafı çıkmadı ağzından, ee tabi ne de olsa okul öncesi öğretmeniydi yanında olan, yaratıcılığını konuşturuyor, hiç umulmadık, değişik oyunlar buluyor ve oynuyordu seninle. "Yaratıcılığına hayranım Seda'cığım"
Hayvanat bahçesinde o kadar hayvanın içinde en çok dikkatini çeken şey park oldu, illa parka gideceğim de gideceğim. Orada da bir parkta oynama faslımız oldu yani. Ardından aslanları, kaplanları, lama, ayı, fil, su aygırı, yılanlar, kurt, kartal... vs. görmesi gereken ne kadar hayvan varsa hepsini gezdik, hayvanat bahçesindeki gezimiz yaklaşık 4 saat sürmüştü. Çok geniş bir alan olduğu için gezinin yarısını babanın ve Kerem Amcanın omuzlarının üstünde geçirdin.
Hayvanat bahçesinden sonra bir yemek faslı, Masalpark, harikalar diyarı(tematikpark)derken gece 12'yi bulmuştu ordan çıkışımız ve daha gezilecek birçok yeri kalmıştı Gaziantep'in. (21/05/2011-34 Aylıksın)
Oranın işadamları gerçekten çalışıyor, yatırım yapıyorlar memleketlerine, maalaesef Adana bu konuda o kadar çok geri kalmış ki...


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...